Eenvoudig een wespentaille met een waist trainer

De waist trainer zorgt voor een prachtig figuur voor jou zonder ook maar een stap in de sportschool te zetten. Een waist trainer draag je onder je kleding en vanaf het eerste moment heb je het zandloperfiguur van de grote sterren der aarde. Gemak dient de mens en een beetje meer zelfvertrouwen door een gegarandeerd goed figuur, kan iedereen wel gebruiken toch?

 

waist trainer

 

Hoe werkt de waist trainer?

De waist trainer draag je als onderste laag van je outfit, doe er een dames t shirt overheen en niemand ziet er meer wat van. Het is een korset met een geheel eigen pasvorm die je taille in de juiste vorm duwt. Het korset is voorzien van vier baleinen die de vorm in stand houden. Je sluit het korset met behulp van haakjes zoals je die kent van je normale bh. De haakjes zijn op drie standen in te stellen, zodat je ook met een kilootje meer of minder nog steeds in het korset past. Al met het simpelste dames t shirt ben je een sexy verschijning dankzij een goede waist trainer. Terwijl je het korset draagt, wordt je taille in de juiste vorm gehouden en al na een week of vier zul je merken dat je geleidelijk af kunt bouwen met het dragen van het korset.

 

Kan ik nog wel normaal bewegen met een waist trainer?

Jazeker kan dat! Sterker nog, een waist trainer kun je zelfs prima dragen tijdens het sporten. Er bestaan goede korsetten die je onder je sportkleding kunt dragen. Zo kun je met een prachtig figuur door de sportschool lopen terwijl je werkt aan je eigen wespentaille.

 

Van welk materiaal is een waist trainer gemaakt?

Een latex waist trainer is de meest gangbare vorm van het korset. Een latex waist trainer sluit mooi aan op je lichaam en zorgt dat er geen stiekeme vetrollen boven of onder het korset uit komen. Daarnaast is latex ook gewoon erg sexy om te zien, dus ook in de slaapkamer kun je goed voor de dag komen met jouw nieuwe vriendin.