Wat voor nieuwe hobby’s kan ik kiezen tijdens de corona crisis?

Nu kan het natuurlijk voorkomen dat je je echt kapot gaat vervelen. Je kan niet naar een festival gaan, met vriendinnen op stap of zelf een groot feest geven. Het is nu best moeilijk om iets te bedenken wat je kan doen. Daar is dit artikel voor gemaakt. Om jou ideeën te geven wat je kan gaan doen.

Ga een nieuwe taal leren

De corona tijd is een perfecte tijd (klinkt raar) om een taal te leren. Ga voor een taal die bijna niemand binnen je vriendenkring en/of familie spreekt. Neem nou als voorbeeld Russisch. Dat is een taal waarvan weinig mensen iets kunnen spreken. Het is natuurlijk ook een persoonlijke keuze. De een vindt Russisch een mooie taal, de ander vindt het agressieve taal.

Ga een instrument bespelen

Je kan ook ervoor kiezen om een instrument te gaan bespelen. Je kan ervoor kiezen om een online cursus te volgen. Voor vrijwel elk instrument is er een cursus te volgen. Je kan bijvoorbeeld ervoor kiezen om een populair instrument te bespelen zoals een gitaar of een piano. Je kan ook ervoor kiezen voor een minder populair instrument zoals een harp of viool.

Ga bepaalde dingen verzamelen

Natuurlijk kun je ook bepaalde dingen gaan verzamelen. Een hype die nu echt aan het boomen is zijn Pokémon kaarten. De kaarten van de eerste generatie (er zijn er namelijk veel van) kunnen best wel wat geld waard zijn. Sommige zijn zelf (schrik niet) €10.000 waard. Je hoeft deze dingen natuurlijk niet te verzamelen. Het kunnen natuurlijk ook spullen zijn die minder waard zijn zodat je sneller je verzameling compleet kan hebben.

Ga je nagels versieren

Wat ook een nieuwe leuke hobby is, is je nagels versieren door middel van nail art. Met nail art kan je vanalles doen. Je kan je nagels omtoveren tot prachtige dingen zoals halloween nagels, kerst nagels. Voor inspiratie kun je van alles op Pinterest vinden.
Wil je nou nail art gaan proberen? Bestel dan nu jouw nail art producten van Tinkerbellsbox.