Hoe verzorg je je nagels goed

Nagels zijn dingen die je gauw kunt vergeten bij het verzorgen van jezelf. Het zijn kleine dingen maar ze kunnen best opvallen en moeten dus wel juist verzorgd worden. Veel mensen knippen ze af en toe en sommige vijlen ze wel eens maar dat is niet genoeg! We leggen je precies uit wat je moet doen om ze wel goed te verzorgen. 

Houd je nagels heel

Dit klinkt misschien vanzelfsprekend en dat is het eigenlijk ook maar er zijn toch veel mensen die het niet doen. Zo heb je bijvoorbeeld mensen die nog steeds nagelbijten of niet voorzichtig doen met hun nagels. Het kan zelf gevaarlijk zijn om je nagels te bijten of de velletjes rondom. Er zitten namelijk enorm veel bacteriën daar en door die velletjes er bijvoorbeeld af te bijten kan het gaan ontsteken omdat het dan direct bij je bloed zit en niet meer op de huid. Dit kan gaan ontsteken en etteren wat voor verdere problemen kan zorgen. Dat wil je niet dus zorg ervoor dat je hier mee stopt! 

Bescherm je handen bij het schoonmaken

Schoonmaakmiddel kan ervoor zorgen dat niet alleen je handen uitdrogen maar ook je nagels! Het uitdrogen van nagels is enorm slecht voor je nagels en kan er echt voor zorgen dat je ze kapot maakt. Wil je mooie en sterke nagels hebben moet je ervoor zorgen dat je ze gehydrateerd houd met de producten van Tinkerbellsbox. Die hebben de beste producten voor je nagels en ook nog eens de beste nagellak en removers. Zo zorg je ervoor dat je mooie nagels ook nog is in goede staat houd. 

Verzorg je nagels vaker

Het verzorgen van je nagels is nogal een breed begrip en kan misschien ook wel moeilijk zijn om allemaal te doen. Maar het is wel nodig om de mooiste nagels te krijgen. Vijl ze vaker dan dat je voorheen doet en probeer ze ook regelmatig te knippen. Gebruik daarbij ook nagelriemolie om je nagels zo sterk mogelijk te krijgen en te houden! Zo houd je je nagels in de beste staat en ben je niet 100 uur per week kwijt aan het verzorgen van je nagels.