Make-up trends voor de herfst

Het is altijd erg leuk om te experimenteren met make-up, vooral als je een make-up liefhebber bent. Misschien heb je wel een verzameling make-up die uit de kastjes puilt en waar je uren mee kunt experimenteren. Dan zitten er vast ook wel producten bij die je kunt gebruiken voor de komende make-up trends van de herfst. Als dit niet het geval is, kun je natuurlijk heerlijk gaan shoppen om thuis te komen met producten waarmee jij je prachtig opmaakt deze herfst. Maar wat zijn nou precies de make-up trends voor deze herfst? Met welke kleuren en producten steel jij deze herfst de show? Van herfstkleuren op je lippen en ogen tot grafisch gezette eye liner (en misschien wel permanente make-up eye liner) tot een gezond blosje op je wangen, dat zijn bijvoorbeeld trends van deze herfst.

Herfstkleuren op de lippen en ogen

Een make-up trend voor de herfst bestaat uit prachtige herfst tinten voor op de lippen. Marsala is een erg mooie, warme en luxueuze kleur. Deze kleur is diep bordeaux- of wijnrood met een vleugje bruin, een prachtige herfstkleur dus. Deze kleur kun je deze herfst zowel heel goed op je ogen, lippen als nagels dragen. Ook andere kleuren, zoals een bessen tint, rood of misschien wel zwart zijn gezien op de catwalk voor deze herfst. Het kan misschien gedurfd zijn, maar het kan wel heel mooi staan in de herfst. De kleur marsala kan goed worden gedragen bij verschillende huidskleuren, dus vrees niet om het eens uit te proberen.

De kleur brons

Iets anders wat op de catwalk werd gespot, is de kleur brons. Al eerder werd er veel gebruik gemaakt van metallic kleuren, maar in dit geval ging het meestal om goud of zilver. Deze herfst wordt de kleur brons veel gebruikt op de ogen. Deze kleur is heel warm en staat mooi in het gezicht, vooral in de herfst. Je zou de bovengenoemde lip trend mooi kunnen combineren met brons op je ogen. Echter kun je de bronzen oogschaduw ook goed combineren met een een natuurlijke look.

Kleur op de wangen

Een andere trend voor deze herfst is een blosje op de wangen. Dit is een fenomeen wat meerdere keren is gespot op de catwalk. Een aantal modellen zagen eruit of ze zo terugkwamen van een winter wandeling met een blosje op de wangen. Dit geeft natuurlijk een hele herfstachtige uitstraling. Je hoeft dus niet bang te zijn om een mooie blush aan te brengen op de wangen. Je kunt voor een warme kleur kiezen, maar een roze kleur kan ook erg mooi staan. Kijk vooral wat het beste past bij jouw huidskleur en ga voor een vrolijk blosje op je wangen.

Een nieuwe eyeliner trend

We kennen waarschijnlijk allemaal de cat eye trend nog wel; de eyeliner met het boogje naar boven aan de buitenkant van het oog. Dit geeft een hele mooie look. Nu is hier deze herfst een variatie op te zien op de catwalk. De eye liner loopt namelijk niet meer zo zeer in een boogje omhoog aan de buitenkant van het oog, maar loopt wat rechter horizontaal. Deze manier om je eye liner aan te brengen is meer modern en best apart. Een eye liner aanbrengen blijft altijd lastig, het ene oog kan er net iets anders uitzien dan het andere oog. Dit kan veel frustratie opleveren. Echter kan eye liner je ogen wel een mooie wakkere blik geven. In dit geval zou je kunnen kiezen voor een permanente eye liner. Deze wordt gezet door middel van micropigmentatie en heeft veel voordelen. Zo heb je ‘s ochtends nooit meer de frustratie van een ongelijke eye liner en toch geniet je van een mooie uitstraling van je ogen. Ook kan permanente Nouveau Contour make up niet uitlopen, wat een groot voordeel is. Je kunt dus gerust met je PMU zwemmen zonder zorgen.

Smokey eyes

We eindigen met een misschien wel bekende, maar zeker niet minder mooie trend: de smokey eye. Hij komt namelijk wel in een iets mindere heftige vorm terug. Als een smokey eye heftig is aangezet, kan het soms wel eens een beetje intimiderend zijn en zal je dit niet snel dagelijks dragen. De smokey eye look die op de catwalk was te zien deze herfst, was juist bescheiden en er werden ook bruintinten in gebruikt. Dit maakt het geheel wat zachter dan zwart. Zo kun je thuis gerust eens experimenteren met deze mooie zachte smokey eye look.

makeup-brushes-824710_640