Make-up tips

Help! Er is zoveel make-up om uit te kiezen in de winkel, maar wat is nou de beste keuze? Hieronder worden daar enkele tips voor gegeven. De make-up is in de loop van de tijd sterk veranderd. Vroeger werden natuurlijke middelen gebruikt als make-up, zoals henna. Tegenwoordig is er een hoop mooie gepigmenteerde make-up op de markt te vinden. Deze hoeft ook helemaal niet meer zo duur te zijn. Door de ontwikkelingen is er genoeg budgetproof make-up te vinden die een hele goede kwaliteit heeft.

Sleek

Een  make-up merk wat veel mooi gepigmenteerde, en betaalbare make-up heeft, is Sleek. Het is een snel groeiend merk, maar eerst helaas niet in Nederland te koop. Sinds een tijdje is Sleek wel in een aantal winkels in Nederland te vinden, feest voor beautyliefhebbers dus! Sleek houdt rekening met verschillen in de ondertoon van de huid, dus voor ieder wat wils. Ook heeft Sleek producten voor zowel dag- als avondlooks, ideaal. Sleek is verkrijgbaar bij verschillende V&D filialen in Nederland.

makeup-791303_640

MUA

Ook Make Up Academy is een goed, maar budgetproof make-up merk. MUA is verkrijgbaar bij veel Kruidvatfilialen in Nederland. Vooral de oogschaduwpaletten zijn erg in trek. Ze hebben paletjes in verchillende zomerse en donkere kleuren, waarmee je een hoop variatie in je looks kunt maken. De doosjes voelen alleen wat licht en plastic aan, maar meer kun je ook niet verwachten voor de prijs. Het gaat om de inhoud en die is prima!

eye-shadow-549411_640 (1)

Drogist

Bij de drogist, zoals Kruidvat, zijn nog veel meer budgetproof merken te koop. Voorbeelden hiervan zijn Catrice, Essence en NYC (New York Color). Bij deze producten hangt het een beetje van het soort product af of het een goede koop is. Verschillende producten zijn heel goedkoop en heel goed, maar andere producten maken minder indruk. Je kunt hier op internet genoeg reviews over vinden, veel plezier en succes met je zoektocht!

 cosmetics-259181_640 (2)