Hairextensions op je bruiloft: tips en tricks

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. En daar hoort natuurlijk ook een prachtig kapsel bij! Misschien ben je niet gezegend met lange, volle lokken, maar daar is zeker wat aan te doen. Met hairextensions kun je namelijk wél genieten van een prachtige bos haar. En wil je niet altijd hairextensions, maar alleen voor je grote dag? Dan kun je het beste kiezen voor clip in extensions. Deze zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten, en kun je gemakkelijk in je haar bevestigen met clips. Als je kiest voor clip in extensions op je bruiloft, moet je op een aantal dingen letten. In deze blog zetten we een aantal tips en tricks voor je op een rijtje.

Welke lengte?

Ten eerste moet je nadenken over de lengte van je extensions. Ga je voor extensions die een klein stukje langer zijn dan je eigen haar? Of wil jij echt opvallen en ga je voor heel lang haar? Houd hierbij rekening met de lengte van je eigen haar en zorg dat je niet te gek doet. Je wil namelijk geen spijt krijgen als je later de foto’s en video’s van je bruiloft terugkijkt. Als je de lengte hebt gekozen, laat je deze tegelijkertijd met je eigen haar in model knippen. Zo zorg je ervoor dat er geen lange, rechte plukken onder je eigen haar uit komen.

Human hair extensions

Vaak heb je de keuze uit clip in extensions van echt haar of van synthetisch haar. Laat je niet verleiden door extensions van synthetisch haar, want je kunt echt zien dat deze extensions minder mooi zijn. Op deze dag worden er veel foto’s gemaakt, en je wil natuurlijk niet dat je op alle foto’s ziet dat er synthetische extensions in je haar zitten.

De kleur van je extensions

Ook de kleur van je extensions is belangrijk. Zorg ervoor dat je de kleur niet maanden van tevoren uitkiest, omdat je haar in de zomer lichter kan zijn dan in de winter. Het mooiste zijn extensions met meerdere kleurtinten, omdat ons eigen haar ook uit meerdere tinten bestaat. Dit geeft het mooiste en meest natuurlijke effect.

Nonchalante bruidskapsels

Clip in extensions zorgen ervoor dat je het perfecte nonchalante kapsel kan creëren. Laat je haar bijvoorbeeld lekker los hangen en maak er wat grove krullen in. Deze krullen hoeven zeker niet perfect te zijn! Eventueel kun je nog een subtiele bloemenkrans toevoegen voor een schattig effect. Dit kapsel is perfect voor bijvoorbeeld een bruiloft op het strand.

Opgestoken kapsels

Misschien denk je er bij extensions al snel aan om je haar los te laten hangen. Maar extensions kunnen ook heel veel toevoeging geven bij opgestoken kapsels. Vaak hebben vrouwen namelijk niet genoeg haar om een mooi opgestoken kapsel te maken. En met extensions kun je deze opgestoken kapsels wél maken. Zo kun je bijvoorbeeld een opgestoken kapsel maken met krullen of vlechten. Ook heb je nu genoeg haar om een half opgestoken kapsel te maken. Hiervoor steek je de bovenkant van je haar op en laat je de onderkant lekker los hangen. Je kunt je kapsel afmaken met wat kleine pareltjes of romantische bloemen.

Advies nodig van een specialist? Neem dan eens contact op met Hairextensions Voordeel.